zaterdag 24 maart 2012

Krugerpark - The Movies.......

Het heeft even geduurd, maar hier zijn ze dan: de bewegende beelden bij de bewogen reis van Marjo met zijn reisgenoten naar het Krugerpark tijdens de eerste zes weken van dit jaar.
De eerste negen filmpjes staan nu op YouTube. Omdat er veel tijd gaat zitten in het up-loaden van de opnames volgt de rest op een later tijdstip.
Alle filmpjes zijn gemaakt door Fred. Genereus heeft hij zijn gehele film-archief van de reis bereidwillig afgestaan voor publicatie op de blog.

Je kunt alle filmpes vinden door te klikken op KRUGER FILMPJES uit eigen HOED&HOED-STUDIO
Sinds maart van dit jaar worden de filmpjes automatisch voorzien van - door mij goedgekeurde - reclameboodschappen. De inkomsten, die deze advertenties genereren gaan voor de volle 100% naar de projecten, die Marjo en Liesbeth ieder jaar opnieuw uit kiezen om te steunen. Dus klik naar hartelust op de filmjes; elke klik op de advertentie van een helemaal bekeken en uitgekeken filmpje levert enkele centen op...en alle beetjes maken misschien wel een heel comfortabel huis voor Flora in Zuid Afrika.

Ik hoop dat de keuze, die ik gemaakt heb uit Freds filmcollectie aan zal spreken. Mij deed dat tenminste het filmpje, dat hieronder volgt, waarbij Fred Marjo betrapt op zijn clandestiene actie om een voetzool van het karkas van een gestorven olifant van het openlucht buffet voor hyena's en gieren te ritselen........hij is altijd al een lekkerbek geweest en gek op smakelijke hapjes.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten