dinsdag 19 augustus 2014

Op de bres voor olifanten in Sri Lanka

De MHEF ( Marjo Hoedemaker Elephant Foundation ) staat in Sri Lanka bij de human-elephant conflicten zowel aan de kant van de burgers als de olifanten. In een belangenstrijd tussen mens en dier vallen soms helaas aan beide kanten dodelijke slachtoffers te betreuren.

Afgelopen december ( 2013 ) zijn Marjo en Liesbeth naar Sri Lanka geweest voor opnames van een documentaire over deze problematiek. De documentaire, die tot stand gekomen is door een samenwerkingsverband tussen PLUKMEDIA, de MHEF en de Stichting Vrienden van de Olifant, brengt deze problematische human-elephant conflicten op Sri Lanka onder de aandacht van een groter publiek.
De foto is van Liesbeth Funk-Hoedemaker

De film, die ook op tv te zien zal zijn, fondsen werven om een hospitaal voor getroffen olifanten op Sri Lanka te realiseren.

De trailer van deze film is hieronder te zien!
De volledige film is op 30 maart vertoond op het olifantfestival in Aalsmeer.

Op 5 september 2014 vindt de volledige vertoning - in een voorpremière - plaats in DierenPark Amersfoort. De voorstelling begint om 19.00 uur.
Deze voorstelling zal worden ingeleid en becommentarieerd door Marjo Hoedemaker. Wilt u zich aanmelden om de voorstelling bij te wonen, klik dan voor meer informatie deze link.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten