zaterdag 20 december 2014

Drie olijke olifantjes tuimelen de feestdagen door

Drie dollende olifantjes in Dublin-Zoo en ze zijn nog familie ook. Ze hebben namelijk alle drie dezelfde vader, de bul Oepali, die oorspronkelijk uit Zurich komt. Hij zag daar het daglicht voor het eerst op 14 november 1994. Oepali blijkt een potente vent te zijn en een aanwinst voor de Ierse dierentuin.De moeders van de 3 dollende kleuters zijn respectievelijk Bernadine, geboren in Blijdorp Rotterdam op 16 juni 1984, haar oudste dochter Jasmine, die ook in Blijdorp ter wereld kwam op 25 november 1990, en haar kleindochter, Anak, eveneens geboren in de Rotterdamse dierentuin Blijdorp en wel op 26 juli 2003.

Het is dus een zeer hecht gezinnetje, mag je wel zeggen.

Misschien is het omdat de 2 jochies en het meisje zoveel gemeenschappelijke genen hebben meegekregen dat ze het zo goed met elkaar kunnen vinden. In ieder geval leven ze en spelen ze vredig samen.In vrede samen leven en samen spelen: een mooie kerstgedachte toch?
Iedereen dankend voor de goede wensen, maak ik nu ook graag gebruik van de gelegenheid om alle trouwe bloglezers een sfeervolle en vredige kerst toe te wensen en een gezond en voorspoedig nieuw jaar vol van zinvolle ervaringen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten