vrijdag 22 augustus 2014

Voorpremiére 'Oerkracht uit het wild'.

Voorpremière documentaire ‘Oerkracht uit het wild’ met Marjo Hoedemaker

Marjo imagesOlifantenexpert Marjo Hoedemaker heeft een bijzondere band met olifanten en zet zich volledig in voor deze dieren in het wild.

Op vrijdagavond 5 september biedt DierenPark Amersfoort de gelegenheid om de documentaire ‘Oerkracht uit het wild’ in een voorpremiére te bewonderen in het park met toelichting van Marjo Hoedemaker. Marjo zal u meenemen op een wandeling door het human-elephant conflict in Sri Lanka en uitgebreid in gaan op vragen uit het publiek.

Door de toegenomen vraag naar ivoor gaat het al jaren steeds slechter met de olifantenpopulatie in het wild. Marjo Hoedemaker bezoekt regelmatig gebieden waar de problematiek tussen mensen en olifanten erg groot is. Naar aanleiding van zijn werkzaamheden heeft Pluk Media in samenwerking met de Marjo Hoedemaker Elephant Foundation en de Stichting Vrienden van de Olifant de documentaire ‘Oerkracht uit het wild’ gemaakt. ‘‘Met deze documentaire hopen wij de ‘human-elephant-conflicten’ in Sri Lanka onder de aandacht te brengen van een groter publiek’’, vertelt Hoedemaker. ‘‘Zo hopen wij op financiële steun voor een hospitaal voor getroffen olifanten in Sri Lanka.’’



De documentaire gaat op 5 september in voorpremière in DierenPark Amersfoort waar Marjo Hoedemaker meer dan vijftig jaar werkzaam is geweest. Nog steeds is hij zeer betrokken bij het park en in het bijzonder bij de olifantenkudde. De belangstellenden kunnen zich om 19.00 uur melden met hun ticket en zullen door Marjo worden opgewacht bij de Aziatische olifanten bij het Rijk der Reuzen. Vervolgens zal de documentaire worden gedraaid en kunnen de bezoekers de olifantenexpert vragen stellen. Voor deze bijzondere avond zijn een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar.
Voor € 8,95 per stuk kunnen er tickets worden besteld via de website van DierenPark Amersfoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten