zondag 30 januari 2011

Late extra editie.

Dit is helaas dan alweer de laatste blogaflevering vanaf deze schitterende locatie. Alles bij elkaar heeft het geschrijf me aardig bezig gehouden deze maand, maar ik heb er met veel plezier en voldoening aan gewerkt. Niet in de laatste plaats vanwege de verschillende enthousiaste reacties op de blog.
Dank daarvoor.

De bedoeling is om morgen nog een 'laatste?' aflevering te schrijven op het vliegveld van Cairo. Met de dongo zou het moeten lukken. Maar dat is nog even afwachten.
Vandaag nog een nieuw filmpje met Hadeda ibissen op YouTube gezet. Er staan verder nog een flink aantal filmpjes op de wachtlijst om te worden ge-upload naar YouTube. Houdt dat dus in de gaten.
Dat zal thuis in Dorst gaan gebeuren, omdat dat daar via een snellere ( en goedkopere ) verbinding gaat. Je hebt ook nog een soort afsluitende blog-aflevering tegoed, dus houdt dit Kruger-kanaal nog even open.

Maar dan komt er onverbiddelijk een eind aan en dan komt de olifant met zijn grote snuit en die blaast pardoes ons waar gebeurde verhaal uit.................................

Geen opmerkingen:

Een reactie posten